X

Η συγκινητική ιστορία ζευγαριού που έχασε τα παιδιά του σε συντριβή αεροσκάφους

Τα τρία τους παιδιά σκοτώθηκαν στην πτήση MH17 που συνετρίβη στην Ουκρανία.

Ant1news

Ήταν 17 Ιουλίου του 2014 όταν το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών  συνετρίβη στην Ουκρανία σκοτώνοντας 298 ανθρώπους. Σε αυτό επέβαιναν τρία αγγελούδια: ο 12χρονος Μο, η 10χρονη Εβι και ο 8χρονος Ότις που ταξίδευαν μαζί με τον 68χρονο παππού τους.

Όλοι μαζί επέστρεφαν στην Αυστραλία μετά από διακοπές στην Ευρώπη. Οι γονείς είχαν αποφασίσει να μείνουν λίγο παραπάνω κι έτσι τα παιδιά έφυγαν μαζί με τον παππού.

Δύο χρόνια μετά ο Άντονι και η Μάριτ χαμογέλασαν ξανά αφού έγιναν και πάλι γονείς. Την περασμένη Τρίτη, η Μάριτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του στις 10 Μαΐου με ένα μήνυμα στο οποίο τονίζουν ότι η μικρή τους έφερε ξανά «αγάπη και φως, ελπίδα και χαρά».

 

«Πιστεύουμε πως ο Μο, ο οποίος θα γιόρταζε το περασμένοΣάββατο το 14α γενέθλιά του, η Έβι που θα ήταν 12, ο Ότις που θα γινόταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ, μας έστειλαν ένα απίστευτο δώρο. Η γέννηση της κόρης μας, Βάιολετ, είναι μια δοκιμασία για εμάς, όπως το ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», αναφέρει το ζευγάρι.

 

«Ακόμη ζούμε με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η σκέψη ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι πάντα μαζί μας, φέρνει φως στο σκοτάδι μας».

«Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και τα τέσσερα παιδιά μας. Η  Βάιολετ φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ελπίδα και χαρά και σε εσάς», σημειώνει το ζευγάρι.