X

Σκότωσαν on camera τον καρχαρία που κατασπάραξε σέρφερ (βίντεο)

Εντοπίστηκε και θανατώθηκε ο μεγάλος λευκός καρχαρίας που επιτέθηκε σε 29χρονο στην Αυστραλία. Δείτε όλη την επιχείρηση της ακτοφυλακής.

Ant1news

Έρευνες για τον εντοπισμό και τη θανάτωση του λευκού καρχαρία, που επιτέθηκε σε νεαρό σέρφερ στη Falcon Bay Beach, νότια του Πέρθ, πραγματοποιούσαν για μία ολόκληρη ημέρα οι αρχές της πόλης.

Οι φόβοι τους ότι ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας έχει βγει στα ρηχά της πιο διάσημης παραλίας στην Αυστραλία, απειλώντας τη ζωή των λουόμενων και των σέρφερ, βγήκαν αληθινές.

Ένας καρχαρίας 4,2 μέτρων εντοπίστηκε και σήμανε συναγερμό στην ακτοφυλακή, η οποία έριξε δίχτυα με την ελπίδα να πιαστεί σε αυτά το θαλάσσιο κήτος που ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του Ben Gerring.

Ύστερα από ώρα ο μεγάλος λευκός καρχαρίες παγιδεύτηκε και παρά το ότι έδωσε μάχη για να απελευθερωθεί από τα δίχτυα, δεν άντεξε. Όπως κατέγραψαν με την κάμερά τους οι αρχές, ο καρχαρίας μεταφέρθηκε νεκρός στην ακτή, κάτι που έκανε πολλούς να σκεφτούν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν άμεσα στο αγαπημένο τους σπορ, στη θάλασσα.