X

Ομογενής απήγαγε 97χρονη ομογενή (φωτο)

Τι υποστηρίζει η 51χρονη ομογενής της Αυστραλίας που πήγε και «βούτηξε» την ηλικιωμένη από το γηροκομείο.

Ant1news

Σε ένα ανήκουστο περιστατικό ενεπλάκη μία ομογενής από τη Μελβούρνη, η οποία είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες απαγωγής.

Η 51χρονη Ειρήνη Μοσχόνη το περασμένο Σάββατο πήγε σε ένα γηροκομείο της περιοχής της και «βούτηξε» μία 97χρονη, την Δήμητρα Παυλοπούλου, την οποία και πήρε στο σπίτι της.

Η οικογένεια της Παυλοπούλου μήνυσε την 51χρονη για απαγωγή.

Όπως διαπιστώθηκε, η Μοσχόνη είχε βγάλει την 97χρονη με το αμαξίδιό της από το γηροκομείο, την έβαλε στο αυτοκίνητο και άφησε εκεί το αμαξίδιο.

Η Αστυνομία βρήκε την ηλικιωμένη στο σπίτι της 51χρονης το ίδιο βράδυ, μετά από έρευνες που ακολούθησαν της καταγγελίας των συγγενών της.

 

Κάποιος συνεργάτης της Μοσχονή είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία, όταν είδε την Παυλοπούλου σε ένα στρώμα στο πάτωμα της πρώτης.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις Αρχές η 51χρονη, πιστεύει ότι «υπάρχει συνομωσία από ομάδα ατόμων εναντίον της, με σκοπό να καρπωθούν την κληρονομιά της μητέρας της».

 

Η ίδια είχε πριν από λίγο καιρό ζητήσει εκταφή της μητέρας της, ώστε να γίνει τεστ DNA και να μπορέσει να αμφισβητήσει το θάνατο και την κηδεία της μητέρα της.

Μάλιστα, τις μέρες πριν από την απαγωγή της 97χρονης είχε πολλές φορές επισκεφτεί το δωμάτιό της στο γηροκομείο, χρησιμοποιώντας κάθε φορά και άλλα ονόματα.

Η οικογένεια Παυλοπούλου ευχαρίστησε την Αστυνομία για τον εντοπισμό της γιαγιάς, η οποία έχει επιζήσει του Β’ Παγκοσμίου και του Εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα, και έχει τρία παιδιά, επτά εγγόνια και 18 δισέγγονα.

 

Η Μοσχονή, πάντως θεωρείται ότι έχει ψυχικά προβλήματα και θα επιχειρήσει και πάλι να προσεγγίσει την 97χρονη, η οποία χρήζει ειδικής ιατρικής περίθαλψης.

Η 51χρονη θα βρεθεί ενώπιον του Δικαστηρίου την Τετάρτη.