X

Φρίκη: Ξεκλήρισε την οικογένειά του και έμεινε για ημέρες στο σπίτι με τα πτώματα

Ένας 24χρονος σκότωσε τα τρία κοριτσάκια, τη σύντροφό του και τη μητέρα της. Παραδόθηκε, με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, στην Αστυνομία.

Ant1news

Συγκλονίζει την Αυστραλία μία φρικιαστική υπόθεση μαζικής δολοφονίας στο Περθ.

Ο 24χρονος Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ παραδόθηκε την Κυριακή σε αστυνομικό τμήμα, αφού σκότωσε τα τρία κοριτσάκια του, τη σύντροφό του και την μητέρα της.

Αστυνομικοί που έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος, στην κοινότητα Μπέντφορντ, κοντά στο Περθ, βρήκαν τα πτώματα των δίδυμων κοριτσιών Άλις και Μπεατρίς (δύο ετών), της μεγαλύτερης αδελφής τους, Σάρλοτ (3,5 ετών), της 41χρονης Μάρα Κουίν και της 73χρονης μητέρα της, Αν Κουίν.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος έμεινε για αρκετά 24ωρα στο σπίτι με τα πτώματα, πριν εγκαταλείψει το Περθ και ταξιδέψει 1.500 χλμ μακριά, στην κοινότητα Παναβόνικα, όπου παραδόθηκε στην Αστυνομία.

 

Αμετανόητος εμφανίστηκε σήμερα σε βίντεο-σύνδεση, κατά την οποία άκουσε τον δικαστή να του απαγγέλλει τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. «Κατανοώ πλήρως το κατηγορητήριο» ήταν τα λόγια που επανέλαβε αρκετές φορές ο Άντονι Ρόμπερτ Χάρβεϊ, ο οποίος δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του.