X

Αιματηρή καταδίωξη στο Σίδνεϊ (βίντεο)

Ο δράστης έκλεψε δύο οχήματα και μαχαίρωσε περαστικούς. Όταν περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ant1news

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εκτυλίχθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα έκλεψε δύο οχήματα και μαχαίρωσε έναν νεαρό άνδρα, πριν περικυκλωθεί από αστυνομικούς και βάλει τέλος στη ζωή του, για να μην συλληφθεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν για έλεγχο ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες στο προάστιο Bass Hills.

Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία άγρια καταδίωξη στα προάστια του Σίδνεϊ. Στη διάρκεια της καταδίωξης, “εμβόλισε” ένα περιπολικό και παρέσυρε αυτοκίνητα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο δράστης άφησε το αυτοκίνητό του και έκλεψε ένα φορτηγάκι. Έξω από ένα γυμναστήριο, τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 20χρονο, ο οποίος τον πλησίασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει, βλέποντας πως ήταν σε κατάσταση αμόκ.

 

Ακολούθως, έκλεψε ένα ταξί, υποχρεώνοντας τον οδηγό να εγκαταλείψει το όχημα υπό την απειλή του μαχαιριού. Όταν τελικά οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν, ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του για να μη συλληφθεί.