X

Πυροβόλησε πεθερικά και σύζυγο όταν βρήκε sex tape της… άπιστης με τον κολλητό του

Τριπλή απόπειρα δολοφονίας από τον απατημένο σύζυγο μπροστά στα δύο 5χρονα παιδιά του…

Ant1news

Πρωταγωνιστής της παρ΄ολίγον τραγωδίας είναι ο Μπράιαν Στίλγουελ από τη Μελβούρνη.

Ο 39χρονος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, βρήκε βίντεο της γυναίκας του σε... ερωτικές περιπτύξεις με τον καλύτερο φίλο του και έπαθε αμόκ.

Πήγε στο σπίτι των πεθερικών του κρατώντας όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον της συζύγου του και των γονιών της, μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο 5χρονων παιδιών του.

Γείτονας που άκουγε τον απατημένο σύζυγο να φωνάζει στην αυλή και να εκτοξεύει απειλές κατά της άπιστης συζύγου, ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ τα παιδιά τον παρακαλούσαν να κατεβάσει το όπλο, λέγοντας: «...μπαμπά, δεν θέλω να πεθάνει κανείς».

 

Οι τρείς τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείου όπου η σύζυγος και η μητέρα της υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση. Ο πεθερός του δράστη έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Ο Στίλγουελ παραδόθηκε στην αστυνομία και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την τριπλή απόπειρα δολοφονίας. Είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε το επίμαχο βίντεο στο κινητό της γυναίκας του και  αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε να τη σκοτώσει.

 

Η γυναίκα είχε εγκαταλείψει πρόσφατα τη συζυγική εστία και είχε μετακομίσει στους γονείς της επικαλούμενη «προβλήματα στον γάμο της».