X

Τουρίστρια έπεσε από κρουαζιερόπλοιο και έμεινε 10 ώρες στη θάλασσα μέχρι να την εντοπίσουν (εικόνες)

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την αγνοούμενη Βρετανίδα. Την εντόπισε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού.

Ant1news

Ευτυχή κατάληξη είχε η δραματική επιχείρηση του Πολεμικού Ναυτικού και της Ακτοφυλακής της Κροατίας για τον εντοπισμό μίας Βρετανίδας τουρίστριας, η τύχη της οποίας αγνοείτο από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν έπεσε – υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – από κρουαζιερόπλοιο.

Η 46χρονη Κέι Λόνγκσταφ βρέθηκε ζωντανή το πρωί της Δευτέρας και είναι καλά στην υγεία της. Παρέμεινε περισσότερες από 10 ώρες στη θάλασσα, καταφέρνοντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της.

«Έμεινα στο νερό 10 ώρες, μέχρι να με σώσουν αυτοί οι υπέροχοι κύριοι», δήλωσε στην κροατική τηλεόραση η Βρετανίδα τουρίστρια, ευχαριστώντας το πλήρωμα του σκάφους που την εντόπισε. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να δώσει σαφείς εξηγήσεις σχετικά με το πώς έπεσε από το κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου “Norwegian Star”, το οποίο κατευθυνόταν στο λιμάνι της Βενετίας.

 

Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν “θαύμα” τη διάσωσή της, αφού έπεσε στη θάλασσα σχεδόν 100 χλμ μακριά από τις κροατικές ακτές.

 

Η ίδια, πάντως, απέδωσε στη γιόγκα το γεγονός ότι έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και πως κατάφερε να μην πανικοβληθεί.