X

“Έκλαψαν κι ουρανοί” στο “τελευταίο αντίο” στην Αγγελική (βίντεο)

Υπό βροχή η μητέρα, οι συγγενείς και οι φίλοι της 29χρονης της είπαν το «τελευταίο αντίο» στην γυναίκα που σκότωσε ο πατέρας της.

Ant1news

Συνοδεία της μητέρας της, συγγενών και φίλων της που ταξίδεψαν μέχρι τη γενέτειρά της, το Μπεράτι Αλβανίας, κηδεύτηκε σήμερα η 29χρονη Αγγελική, την οποία σκότωσε ο πατέρας της στην Κέρκυρα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η σορός της βγήκε στις 11:00 το πρωί από το σπίτι της μητέρας της και αφού πέρασε όλο το χωριό, συνοδείας πλήθους κόσμου που την ακολούθησε παρά τη βροχή, κατάληξε στην "αιώνια κατοικία" της.

Η νεαρή γυναίκα αναπαύεται πλέον δίπλα στη γιαγιά της, που την μεγάλωσε, στο κοιμητήριο στο Μπεράτι. Ήταν μία επιθυμία δική της, την οποία είχε εκφράσει στον σύντροφό της, όταν φοβόταν ότι ο πατέρας θα πραγματοποιούσε τις απειλές του.

Αύριο θα γίνει μία δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας, όπου η Αγγελική μεγάλωσε και έχασε τη ζωή της. Η μητρόπολη έδωσε την άδεια στην νονά της γυναίκας, να την αποχαιρετίσει, μαζί με τον σύντροφο και τους φίλους της.