X

Νέα Αμοιβαία Κεφάλαια από τη Eurobank

Τρία νέα Αμοιβαία Κεφάλαια Eurobank (LF) Fund of Funds δημιούργησε η Eurobank προσφέροντας λύσεις στο ευρύ επενδυτικό κοινό.

Ant1news

Πρόκειται για Αμοιβαία Κεφάλαια της οικογένειας των Fund of Funds, τα οποία επενδύουν κυρίως σε Eurobank (LF) Αμοιβαία Κεφάλαια, καθώς και σε ETFs. Ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ και τις ανάγκες του, ο κάθε υποψήφιος επενδυτής μπορεί να επιλέξει ένα από τα τρία Αμοιβαία Κεφάλαια Eurobank.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας, το GLOBAL LOW ταιριάζει στον πιο συντηρητικό επενδυτή, που επιθυμεί τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου στοχεύοντας σε ικανοποιητικές αποδόσεις. Το GLOBAL MEDIUM απευθύνεται στον επενδυτή που εστιάζει στη δημιουργία ενός ισορροπημένου χαρτοφυλακίου, ενώ το GLOBAL HIGH ταιριάζει στον επενδυτή που στοχεύει σε σημαντικές αποδόσεις, αναλαμβάνοντας το ανάλογο ρίσκο.

Μέσα σε διάστημα μόλις ενός μηνός, τα υπό διαχείριση κεφάλαια και των τριών (LF) Fund of Funds ανέρχονται συνολικά σε 6 εκ. ευρώ (21/10). Την ευθύνη της διαχείρισής τους έχει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., 100% θυγατρική της Eurobank.