X

«Do or die» κόντρα στη Φενέρ-Κατάμεστο ΟΑΚΑ για τον «Ζοτς»

Τη Φενέρμπαχτσέ/Ούλκερ, του αγαπημένου των «πράσινων» οπαδών Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υποδέχεται απόψε ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ant1news

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να αποθεώσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επιστροφή του στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος με τη Φενέρ. Αυτά στις εξέδρες όμως, γιατί στο παρκέ θα έχει μάχη… 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την τουρκική ομάδα σε μία κομβική αναμέτρηση, όσον αφορά στη διατήρηση των ελπίδων του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, και, εκτός από το φίλαθλο κόσμο του, ο οποίος εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για να αποθεώσει τον «αρχιτέκτονα» των «πράσινων» επιτυχιών, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα έχει στο πλευρό του και την παράδοση.

Ο Σέρβος τεχνικός θα επιχειρήσει με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ να πετύχει ένα σπουδαίο «διπλό» που θα την κρατήσει και αυτήν σε τροχιά πρόκρισης, αποτέλεσμα που, αν έρθει, θα είναι το πρώτο νικηφόρο για τον Ομπράντοβιτς, καθώς και στις τρεις προηγούμενες ευρωπαϊκές επισκέψεις του στην έδρα του Παναθηναϊκού με Μπανταλόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχει γνωρίσει την ήττα. 

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που δεν έχει επιτρέψει στον Ομπράντοβιτς να φύγει... χαμογελώντας από το «πράσινο» παρκέ σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Πρωταθλητριών (νυν Ευρωλίγκα), καθώς και ο νυν προπονητής του κυπελλούχου Ελλάδας, Φραγκίσκος Αλβέρτης, όταν ήταν εν ενεργεία παίκτης, έκανε ό,τι περνούσε από το «ζεστό» χέρι του για να... δυσαρεστήσει τον τεχνικό των επιτυχιών. 

Ο… μαθητής Αλβέρτης καλείται να ξεπεράσει τον… δάσκαλο Ομπράντοβιτς δέκα μόλις ημέρες αφότου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Εκτός από αυτό τον δυνατό… γρίφο όμως ο «Φράγκι» έχει να αντιμετωπίσει και άλλους «πονοκεφάλους» καθώς δεν θα έχει –και σε αυτό το παιχνίδι- στη διάθεση του τον τραυματία Τζέιμς Γκιστ.