X

Χωρίς Περπέρογλου κόντρα στην Λαμποράλ ο Ολυμπιακός

Ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμποράλ (21:30), μετά τον τραυματισμό και του Περπέρογλου.

Ant1news

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 20 ημέρες.

Ο Περπέρογλου που χάνει και την κομβική αναμέτρηση με τη Μάλαγα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.    

Οι τέσσερις διαδοχικές ήττες του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έχουν φέρει σε δύσκολη θέση την ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά ότι «παίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο».  

«Ετσι, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες που κάναμε, παίζουμε με το... πιστόλι στον κρόταφο αύριο και πρέπει να κερδίσουμε για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι. Δεν σημαίνει κάτι που η Λαμποράλ Κούτσα είναι αδιάφορη. Η Ευρωλίγκα είναι μεγάλη διοργάνωση όπου όλοι έχουν κίνητρο να παίξουν. Ας θυμηθούμε πως κέρδισε τον Παναθηναϊκό. Στον α΄ γύρο κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε, ενώ είχαμε προηγηθεί μέχρι και με 30 πόντους».