X

Όρμησε στην κερκίδα κατά οπαδών ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Σκόρπισε τον τρόμο στην κερκίδα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος όρμησε σε οπαδούς, μετά το τέλος του αγώνα της Μακάμπι με την Χάποελ στο Τελ Αβίβ.

Ant1news

 

«Θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη καταγράφηκε στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Ισραήλ ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Μακάμπι, που έληξε με νικήτρια (83-80) τη φιλοξενούμενη ομάδα του Έλληνα διεθνή σέντερ. 

Ο Σχορτσανίτης υπήρξε «στόχος» της εξέδρας των φανατικών από την αρχή της αναμέτρησης. Ακούγοντας διαρκώς αποδοκιμασίες και βρισιές, κάποια στιγμή ο θηριώδης αθλητής δεν έλεγξε τα νεύρα του, ανέβηκε στην εξέδρα και κινήθηκε εναντίον τους, αλλά πρόλαβαν και τον συγκράτησαν οι συμπαίκτες του, με αρκετή δυσκολία είναι αλήθεια. 

«Στο λεξιλόγιο των οπαδών της Χάποελ δεν υπάρχει η λέξη συμπαράσταση για την ομάδα τους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να βρίζουν» δήλωσε μετά τον αγώνα ο παίκτης, που κινδυνεύει με τιμωρία. 

«Θα είναι ντροπή αν δεν τιμωρηθεί ως το τέλος της περιόδου και δεν του απαγορευτεί να παίξει ξανά στο Ισραήλ» είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Χάποελ, Ράμι Κόεν, ο οποίος μετέβη στα αποδυτήρια των διαιτητών για να ζητήσει την τιμωρία του Σχορτσανίτη.