X

Ρεάλ – Μακάμπι στον αποψινό τελικό της Ευρωλίγκας

Απόψε στις 21:00,  ο τελικός της Ευρωλίγκας στον οποίο μπορεί να μην συμμετέχουν ελληνικές ομάδες, έχει όμως ελληνικό χρώμα.

Ant1news

Ρεάλ Μαδρίτης και Μακάμπι Τελ Αβίβ διεκδικούν απόψε το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Το φαβορί της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πραγματοποιήσει μία εκπληκτική σεζόν με σπουδαίες εμφανίσεις.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μία πολύ καλή ομάδα με τρόπο παιχνιδιού παρόμοιο με τον δικό μας. Την αντιμετωπίσαμε δις φέτος κι αμφότερες οι αναμετρήσεις κρίθηκαν στο τέλος.  Είμαι σίγουρος πως κι ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες», σχολίασε ο Γιάννης Μπουρούσης της Ρεάλ.

Η Μακάμπι από την άλλη ενώ ξεκίνησε ως αουτσάιντερ κατάφερε να «πάρει» τον ιστορικό τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚ Μόσχας, την οποία απέκλεισε παίρνοντας εκείνη το εισιτήριο για τον τελικό.

«Όλοι περιμένουν πολλά απ' την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος κι η διοίκηση περιμένουν το καλύτερο από εμάς. Σίγουρα όταν επέστρεψα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, περίμενα πως θα φτάσουμε τόσο ψηλά. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά, μία δύσκολη διαδρομή, αλλά πιστεύω πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ αξίζει να βρίσκεται σ' αυτή τη θέση κι εδώ είναι», σχολίασε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, της Μακάμπι.