X

Στον ant1news και τα «δυνατά» τουρνουά της Εθνικής πριν το Μουντομπάσκετ

Πριν το μεγάλο ραντεβού για το Μουντομπάσκετ, παρακολουθήστε την «επίσημη» αγαπημένη σε δύο μεγάλα τουρνουά, μόνο στον ΑΝΤ1.

Ant1news

Την ευκαιρία να «χτίσει» την Εθνική ομάδα μέσα από πολύ «δυνατά» παιχνίδια σε μεγάλα τουρνουά στα οποία θα λάβει μέρος, θα έχει ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης.

Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ, που θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά και διαδικτυακά από τον ΑΝΤ1, η «επίσημη αγαπημένη» θα έχει την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπη με ισχυρούς αντιπάλους στα δύο ανταγωνιστικά τουρνουά προετοιμασίας, στα οποία θα λάβει μέρος.

Ο όμιλος ΑΝΤ1, εξασφάλισε τα δικαιώματα και των δύο τουρνουά, δίνοντας στους φίλους του μπάσκετ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Εθνική μας Ομάδα, τόσο τηλεοπτικά, όσο και διαδικτυακά μέσω του ant1news.gr.

Το πρώτο τουρνουά ξεκινάει στις 8 Αυγούστου στη Γαλλία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία και την Κροατία, με την οποία, θα παίξουμε ουσιαστικά και την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας.

Το δεύτερο τουρνουά, θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Αυγούστου στο Κάουνας, όπου η Εθνική μας θα τεθεί αντιμέτωπη με την δευτεραθλήτρια Ευρώπης Λιθουανία, αλλά και τη Σλοβενία.

Το πρόγραμμα των τουρνουά:

Τουρνουά Γαλλίας / Πο:
8/8 Σερβία-Ελλάδα (19:00)
9/8 Γαλλία Ελλάδα (21:30)
10/8 Ελλάδα- Κροατία (19:00)

Τουρνουά Λιθουανίας / Κάουνας:
16/8 Λιθουανία-Ελλάδα ( 19.00)
17/8 Σλοβενία-Ελλάδα (16.15)