X

Οι αστέρες του NBA διαφημίζουν το Ελληνικό γιαούρτι

Τιμ Ντάνκαν, Μανού Τζινόμπιλι και Άντονι Πάρκερ, εμφανίζονται σε διαφημιστικό βίντεο που προωθεί το Ελληνικό γιαούρτι στις ΗΠΑ.

Ant1news

Η Αμερικανική εταιρεία HEB, η οποία παρασκευάζει γιαούρτι Ελληνικού τύπου στις ΗΠΑ, επιστράτευσε τους αστέρες της ομάδας των Σπέρς του NBA, προκειμένου να γυρίσει ένα διαφημιστικό για να προωθήσει το προϊόν της.

Το στόρι είναι απλό, ο Τιμ Ντάνκαν  μπαίνει στο σπίτι του και βλέπει κάποιους από τους συμπαίκτες του (μεταξύ αυτών ο Μανού Τζινόμπιλι και ο Άντονι Πάρκερ), να απολαμβάνουν ένα γιαούρτι Ελληνικού τύπου, όπως το αποκαλούν στις ΗΠΑ.

Μόνο που οι φίλοι του έχουν παθιαστεί τόσο με την γεύση του γιαουρτιού, ώστε έχουν ντυθεί σαν Αρχαίοι Έλληνες, φορώντας χλαμύδες και προτρέπουν τον Ντάνκαν να κάνει το ίδιο. Ο αστέρας του NBA αρνείται να αλλάξει, αλλά δεν αντιστέκεται στον πειρασμό να ανοίξει το ψυγείο και να απολαύσει με τη σειρά του την Ελληνική γεύση.

Το Ελληνικό γιαούρτι κάνει θραύση στις ΗΠΑ και πολλές εταιρείες έχουν ριχτεί στον ανταγωνισμό για την παραγωγή και την διάθεση του προϊόντος.