X

Νεκρός από μαχαιριές φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα

Χούλιγκαν μαχαίρωσαν θανάσιμα έναν 25χρονο φίλαθλο του Ερυθρού Αστέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Ant1news



Νεκρός από επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από χούλιγκαν έπεσε ένας Σέρβος φίλαθλος στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει τον αγώνα Γαλατασαράι-Ερυθρός Αστέρας.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν εκατοντάδες οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα του Βελιγραδίου, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να δουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον τουρκικό σύλλογο, συγκρούστηκαν με Τούρκους οπαδούς μπροστά από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Αμπντί Ιπεκτσί».

Οι Τούρκοι αρνήθηκαν να πουλήσουν εισιτήρια σε 400 Σέρβους οπαδούς με αποτέλεσμα οι Σέρβοι να αντιδράσουν. Προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο, επενέβη η τουρκική αστυνομία, αλλά λίγο μετά ενεπλάκησαν και οι Τούρκοι οπαδοί της Γαλατάσαράι. Ένας από τους Τούρκους οπαδούς, ο οποίος ακόμη αναζητείται, έβγαλε μαχαίρι και δολοφόνησε τον νεαρό Σέρβο.

Ο Σέρβος πρέσβης δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ τώρα προσπαθεί να φύγουν οι Σέρβοι φίλαθλοι από την Τουρκία για την αποτροπή περαιτέρω έντασης. Κατηγόρησε μάλιστα την τουρκική αστυνομία ότι δεν προστάτευσε τους Σέρβους οπαδούς.

* Για την ιστορία το παιχνίδι βρήκε νικήτρια την τουρκική ομάδα με 110-103.