X

Εκκενώθηκε το ΟΑΚΑ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός σήμανε στο ΟΑΚΑ μετά από τηλεφώνημα για βόμβα. Εκκενώθηκε προσωρινά το γήπεδο όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα.

Ant1news

Στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου του αγώνα της Ευρωλίγκας, μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα, έγινε γνωστό πως υπήρξε απειλητικό τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στο γήπεδο, το οποίο ήταν κατάμεστο από 15.000 ανθρώπους.

«Υπήρξε τηλεφώνημα σε ένα site και μια εφημερίδα, ότι στις 23:00 θα γίνει έκρηξη! Η αστυνομία μας ενημέρωσε κι εμείς ενημερώσαμε διαιτητές και κομισάριο!» εξήγησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής.

Μέσα σε πέντε λεπτά στήθηκε μία τεράστια επιχείρηση για την εκκένωση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ, ενώ άνδρες της αστυνομίας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτένισαν» τις εγκαταστάσεις.

Έκπληκτοι οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα ρωτούσαν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, αξιωματούχοι της Ευρωλίγκας επικοινώνησαν με το ΟΑΚΑ για να πληροφορηθούν τα αίτια της διακοπής του ματς και της εκκένωσης του γηπέδου.

Έπειτα από μισή ώρα, ειδοποιήθηκαν οι αποστολές των δύο ομάδων να επιστρέψουν στο γήπεδο για να συνεχιστεί ο αγώνας. Το ματς ξανάρχισε τελικά λίγο μετά τις 23:30, παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού που δεν είχαν φύγει και επέστρεψαν στις θέσεις τους.