X

Το πρόγραμμα της Ευρωλίγκα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο top16

Στα εναρκτήρια ματς ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μακάμπι και ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί στη Μάλαγα.

Ant1news

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εκπροσώπων μας στην φάση των 16 στην Ευρωλίγκα. Την αυλαία θα ανοίξει ο Παναθηναϊκός την προσεχή Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ, όπου στις (22:00), θα φιλοξενήσει τη Μακάμπι.Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τους αγώνες του την Παρασκευή 2  Ιανουαρίου (21:00), αντιμετωπίζοντας στην Ανδαλουσία την Μάλαγα.

Σε ότι αφόρα τώρα τον Παναθηναϊκό, τα επόμενα έξι παιχνίδια που θα δώσει στον πρώτο γύρο του top16 της διοργάνωσης, θα είναι με Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις, Ρεάλ Μαδρίτης, Γαλατάσαραϊ, Άλμπα Βερολίνου και Ερυθρό Αστέρα. Οι αγώνες του Παναθηναϊκού θα είναι εντός και εκτός έδρας εναλλάξ, ενώ στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στον όμιλο με την ίδια σειρά στις αντίστροφες έδρες.

Ο Ολυμπιακός μετά το εκτός έδρας εναρκτήριο ματς θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνου και στη συνέχεια- πάντα εναλλάξ εκτός και εντός έδρας- θα αντιμετωπίσει τις, Φενέρμπαχτσε, Κάχα Λαμποράλ, Εφές Ανατολού, ΤΣΣΚΑ και Νίζνι Νόβογκορντ, ενώ και για τον Ολυμπιακό η σειρά των αγώνων στον δεύτερο γύρο θα είναι η ίδια στις αντίθετες έδρες.