X

Δικαίωση για τον Παναθηναϊκό από το ΑΣΕΑΔ

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ έστειλε οριστικά τον Παναθηναϊκό το ΑΣΕΑΔ. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ant1news



Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό όσον αφορά στην προσφυγή που είχε κάνει κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή που είχε κατακυρώσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος υπέρ των Πειραιωτών, και στέλνει οριστικά τους «πράσινους» στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στον αθλητικό δικαστή, ζητώντας να κατακυρωθεί υπέρ τους ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (στις 9 Οκτωβρίου), όπου είχαν ηττηθεί με 77-76, λόγω της παρουσίας του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στις εξέδρες, παρότι ήταν τιμωρημένος.

Ο αθλητικός δικαστής είχε απορρίψει αρχικά την ένσταση του Ολυμπιακού, ωστόσο στη συνέχεια το ΑΣΕΑΔ είχε κάνει δεκτή την προσφυγή των Πειραιωτών και το παιχνίδι είχε κατακυρωθεί υπέρ των «ερυθρόλευκων» από τον αθλητικό δικαστή τον περασμένο μήνα.

Ακολούθησε η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο και τελικά δικαίωσε την ομάδα του «τριφυλλιού», που θα αγωνιστεί οριστικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι κατά πάσα πιθανότητα  θα διεξαχθεί στις 22 Φεβρουαρίου.