X

Επιστροφή στις νίκες για τους Ρόκετς, στα ρηχά ο Παπανικολάου

Μετά από δύο σερί ήττες, οι Ρόκετς επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στους Ράπτορς. Πέντε λεπτά συμμετοχής πήρε ο Πανανικολάου.

Ant1news



Τέλος στο νικηφόρο σερί (4-0) των Ράπτορς έβαλαν οι Χιούστον Ρόκετς, επικρατώντας με 98-76 των αντιπάλων τους και επιστρέφοντας στις νίκες μετά από διαδοχικές εκτός έδρας ήττες. Ο Κόρεϊ Μπρούερ σημείωσε 26 πόντους για τους νικητές, άλλους 20 πέτυχε ο Τζέιμς Χάρντεν, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε 5 λεπτά, όντας άστοχος σε ένα σουτ, ενώ μοίρασε μία ασίστ. Αντίστοιχα, κορυφαίος για τους Ράπτορς ήταν ο Τζέιμς Τζόνσον με 27 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Την ήττα με 105-91 γνώρισαν και οι Μαϊάμι Χιτς από τους Νιου Όρλινς Πέλικας, στο ντεμπούτο του Γκόραν Ντράγκιτς, όντας φανερά επηρεασμένοι από την απώλεια του σούπερ σταρ τους, Κρις Μπος, για το υπόλοιπο της σεζόν (πνευμονική εμβολή).

Η ομάδα της Νέας Ορλεάνης έχασε -κατά τη διάρκεια του αγώνα- τους Άντονι Ντέιβις (τραυματίστηκε ξανά στον ώμο) αλλά και τον Ράιαν Άντερσον (τραυματίστηκε στον αστράγαλο), με τον πρώτο να προλαβαίνει να αγωνιστεί 9 λεπτά και τον δεύτερο 7 λεπτά. Με 24 πόντους, ο Έρικ Γκόρντον ξεχώρισε από τους Πέλικανς, ενώ οι Μάριο Τσάλμερς και Ντουέιν Ουέιντ πέτυχαν από 20 και 19 πόντους αντίστοιχα για το Μαϊάμι. Ο Ντράγκιτς σημείωσε 12 πόντους για τους Χιτ.

Την ίδια ώρα, οι Θάντερ, αν και χωρίς τον τραυματία Κέβιν Ντουράντ, επικράτησαν 110-103 των Χόρνετς. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ που τελείωσε το ματς με 33 πόντους και 10 ασίστ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σάρλοτ-Οκλαχόμα Σίτι 103-110
Μαϊάμι-Νέα Ορλεάνη 91-105
Σικάγο-Φοίνιξ  112-107
Χιούστον-Τορόντο 98-76
Λ.Α. Κλίπερς-Σακραμέντο  126-99