X

Στη Μόσχα για την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Απέναντι στη ρώσικη «αρκούδα» ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν, προκειμένου να επικρατήσει απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ant1news

Πρεμιέρα των προημιτελικών απόψε για την Euroleague και ο Παναθηναϊκός  θέλει να κάνει  τη μεγάλη έκπληξη κόντρα σε  ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τροπαίου τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις (20:00) και οι πράσινοι του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχουν μια σημαντική απουσία της τελευταίας στιγμής, αυτή του Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος είδε το πόδι του να γυρίζει στη προπόνηση της Δευτέρας.

Εκτός του Σλότερ ο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει και στους Μποχωρίδη, Κόνιαρη, Διαμαντάκο και Λαουάλ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Από τη πλευρά της η ΤΣΣΚΑ, του Δημήτρη Ιτούδη, θα παραταχθεί χωρίς τον Βιτάλι Φριτζόν, ο οποίος είναι τραυματίας.

Το έργο των «πράσινων» στο συγκεκριμένο ματς δε θα είναι εύκολο, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια πανίσχυρη ομάδα, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της εφετινής διοργάνωσης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μόλις πέντε ήττες την εφετινή σεζόν σε 53 ματς, ενώ έχει δυο ήττες εντός έδρας σε 28 ματς.

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 30 φορές κατά το παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετράει 15 νίκες. Επί ρωσικού εδάφους, οι «πράσινοι» έχουν τρεις νίκες σε 13 ματς. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία) και Κάρλος Περούγκα (Ισπανία).