X

Αντετοκούνμπο: Από το ΝΒΑ για μπάσκετ στα Σεπόλια

Πλημμύρισε το γήπεδο των Σεπολίων με φίλους και γνωστούς του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, που βρέθηκαν εκεί για να θαυμάσουν από κοντά τους φίλους τους.

Ant1news

Με άρωμα ΝΒΑ γέμισε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Τρίτωνα. Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψαν στην παλιά τους γειτονιά στα Σεπόλια και προσκάλεσαν φίλους και γνωστούς για να δουν ένα…αδελφικό παιχνίδι.

Το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο άσος των Μιλγουόκι μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά τους δύο σταρ των αμερικανικών τερέν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και όλα τα παιδιά που ήρθαν στο γήπεδο για να μας δουν» ανέφερε και συνέχισε:

«Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κάθε χρόνο για να διασκεδάζουμε και εμείς οι ίδιοι με τους φίλους μας για να θυμηθούμε τα παιδιά. Πάντα μου λείπει η γειτονιά μου. Δύο ημέρες μετά πλέι οφ γύρισα εδώ με τους. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ξέραμε αν θα φτάναμε ποτέ στο ΝΒΑ, αλλά ήταν το όνειρό μας και κάναμε κάθε μέρα προπόνηση για να φτάσουμε εκεί. Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν μαζί μας. Πολλά παιδιά που ήρθαν σήμερα εδώ τα ξέρω, έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει».

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με τη σειρά του, είπε:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε εδώ. Αγαπάμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε και μας αγαπάνε. Προσπαθήσαμε σήμερα να περάσουμε ωραία. Δεν περιμέναμε να έρθει τόσος κόσμος. Πιστεύαμε ότι θα είναι μόνο οι φίλοι μας. Είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάθε χρόνο».