X

Ολυμπιακός: Βόλτα στον ήλιο πριν από τη μεγάλη μάχη

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ στον τελικό του Final 4, οι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν σε πάρκο της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ant1news

Ακολουθωντας την παράδοση οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλάρωσαν το πρωί της Κυριακής στο Πάρκο “Retiro” της Μαδρίτης.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τελικό όπου Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στιγμές ηρεμίας στο μεγαλύτερο πάρκο της Μαδρίτης, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το gazetta.gr.

Πρόκειται για μια  παράδοση που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια, πριν από κάθε τελικό της Ευρωλίγκας που έχουν λάβει μέρος.

Νωρίτερα, οι τρεις κορυφαίοι παίκτες του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσαν το... σύνθημα με δηλώσεις τους για τον τελικό.


«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ας μη γελιόμαστε! Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε. Απλώς δείξαμε χαρακτήρα και καρδιά για να το πάρουμε. Τώρα πρέπει να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης,» δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο παίκτης που με τρία τρίποντα έστειλε την ομάδα του Πειραιά στον 7ο τελικό Ευρωλίγκας στην ιστορία του σε 9 φάιναλ φορ.

«Αυτά τα παιχνίδια τα κρίνει κατά κύριο λόγο η ψυχή, πόσο ήρεμος είσαι, πόσο θες να κερδίσεις και να διεκδικήσεις κάθε χαμένη μπαλιά… απλά πράγματα,» σχολίασε ο παίκτης που κράτησε τον Ολυμπιακό μέχρι να... πάρει μπρος ο Σπανούλης, στον ημιτελικό με τη ρωσική ομάδα. O παίκτης… αποκάλυψη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, Ιωάννης Παπαπέτρου διατήρησε χαμηλό προφίλ: «Η ομάδα νίκησε αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Είμαστε υπερήφανοι γιατί η ομάδα μας έχει λάβει μέρος στα πέντε από τα τελευταία επτά φάιναλ φορ κι αυτό δίνει ικανοποίηση σε όλους στον ολυμπιακό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα φαβορί, μία ομάδα που σεβόμαστε, μία ομάδα που είναι χαρακτηριστικά ευρωπαϊκή. Το αποδεικνύουν οι τρεις παρουσίες της σε τελικούς τα ισάριθμα τελευταία χρόνια. Η Ρεάλ είναι φαβορί, παίζουν στο γήπεδό τους, αλλά κι εμείς ξέρουμε πώς να παίζουμε με ομάδες που είναι φαβορί» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος.