X

Ναυάγησε η μεταγραφή του Λάσμε στον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι δεν τα βρήκαν με τον Γκαμπονέζο σέντερ εξαιτίας του όρου για την χρήση απαγορευμένων ουσιών. Στροφή σε Μιλουτίνοφ, που θέλει κι ο Ολυμπιακός.

Ant1news

Δεν καρποφόρησαν τελικά οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Στέφαν Λάσμε και ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν θα φορέσει τα πράσινα την επόμενη σεζόν.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης τα είχε βρει στο οικονομικό με την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία του είχε προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός επέμεινε όμως να συμπεριληφθεί στο συμβόλαιο όρος, πως αν πιαστεί θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών ο παίχτης θα πρέπει να τιμωρηθεί με βάσει τον εσωτερικό κανονισμό. Ο Λάσμε αρνήθηκε τον συγκεκριμένο όρο και το «τριφύλλι» απέσυρε την προσφορά του.

Έτσι λοιπόν από τη στιγμή που ο Λάσμε αποτελεί παρελθόν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στρέφει το ενδιαφέρον του στην περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η απόκτηση του 20χρονου σέντερ είναι αρκετά δύσκολη από τη στιγμή που ανάλογο ενδιαφέρον έχει δείξει κι ο Ολυμπιακός. Οι πράσινοι του προσφέρουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με option στην περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον από το NBA, ενώ οι πειραιώτες του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο.