X

Κύπελλο μπάσκετ: Πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στο άδειο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με στόχο την πρόκριση, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Ant1news

Με απουσίες θα παραταχθούν απόψε (21.00) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο την πρόκριση, στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο, μεγάλος απών στο ΣΕΦ δεν θα είναι άλλος από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα του Πειραιά εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Χάντερ και Καββαδά, ενώ οι «πράσινοι», χωρίς τους Παππά και Μποχωρίδη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση χθες βράδυ υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Παρών στο ΣΕΦ ήταν και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας για να εμψυχώσει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Άπαντες στο Φάληρο είναι αποφασισμένοι για τη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά, έχοντας ως παράδειγμα προς αποφυγή τον περυσινό προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για τον νοκ-άουτ αγώνα στους «8» του θεσμού ολοκληρώθηκε, σήμερα, με μία πρωινή προπόνηση, ενώ ούτε χθες υπήρχαν απρόοπτα στην βραδινή προπόνηση.

Ο Παναθηναϊκός με νέο προπονητή πια στον πάγκο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αναζητά το πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τη νέα σεζόν και φυσικά μια νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, θα ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, η οποία δεν μετρά περισσότερες από 4-5 προπονήσεις σε πλήρη σύνθεση, λόγω Ευρωμπάσκετ και περιοδείας στην Κίνα.