X

Σοκ στο ΝΒΑ: Σε ημιθανή κατάσταση ο Λαμάρ Όντομ

Βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής μετά από χρήση αλκοόλ και φυτικών βιάγκρα. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Ant1news

Ο μεγάλος σταρ των γηπέδων του ΝΒΑ, Λαμάρ Όντομ, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος αρχικά στο Desert View Hospital και στη συνέχεια στο Sunrise. Ο 36χρονος μπασκετμπολίστας βρέθηκε τα ξημερώματα σε κωματώδη κατάσταση σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, μετά από ένα Σαββατοκύριακο οργιώδους… διασκέδασης.

Ο Όνταμ είχε φτάσει στο Dennis Hof's Love Ranch South το Σάββατο και μέχρι χθες το βράδυ είχε καταναλώσει τεράστιες ποσότητες αλκοόλ και χαπιών με βάση το φυτικό βιάγκρα.

Οι υπάλληλοι του οίκου ανοχής τον βρήκαν αναίσθητο στο δωμάτιο του και στη συνέχεια ειδοποίησαν τον διευθυντή ο οποίος εσπευσμένα κανόνισε την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκεί διασωληνώθηκε χωρίς όμως να έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις του μέχρι στιγμής.

Ο Λαμάρ Όντομ υπήρξε παντρεμένος από το 2009 μέχρι το 2015 με την Κλόε Καρντάσιαν, αδερφή της Κιμ. Όταν όμως εκείνη αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, λέγεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τον Όντομ. Είχε πάρει κιλά, είχε εγκαταλείψει την καριέρα του. Και παλιότερα, πάντως, είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για να σώσει την καριέρα του.

Η είδηση πως νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχει προκαλέσει σοκ σε παλιούς του συμπαίκτες, που μέσω twitter στέλνουν ευχές και προσευχές για να γίνει γρήγορα καλά. Σύμφωνα δε με πληροφορίες από τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο πρώην συμπαίκτης του στους Λέικερς, Κόμπι Μπράιαντ, έφυγε από αγώνα προετοιμασίας της ομάδας και μάλιστα στο τρίτο 12λεπτο για να πάει στο νοσοκομείο να επισκεφτεί τον Λαμάρ Όντομ.