X

Euroleague: Νίκη πρόκριση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε στο ΟΑΚΑ την Ζιελόνα Γκόρα, εξασφάλισε την πρόκριση και θα ταξιδέψει χωρίς άγχος την τελευταία αγωνιστική στο Κάουνας.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός έδωσε απόψε τον πρώτο από πολλούς τελικούς… που θα κληθεί να δώσει μέσα στη σεζόν και πέρασε τις εξετάσεις με απόλυτη επιτυχία. Οι πράσινοι ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στους αντιπάλους τους να πιστέψουν σε κάτι καλύτερο σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Με τη νίκη αυτή το «τριφύλλι» εξασφάλισε την πρόκριση μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης κι έτσι θα ταξιδέψει στο Κάουνας για το τελευταίο παιχνίδι χωρίς κανένα απολύτως άγχος.

Το τελικό σκορ (82-51) αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων μέσα στο παρκέ, μετά από μια αναμέτρηση που δεν αντέχει σε σοβαρό σχολιασμό.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 47-33, 67-47, 82-51.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 2, Χαραλαμπόπουλος, Γιάνκοβιτς 10, Φώτσης 9, Ραντούλιτσα 6, Φελντέιν 8, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 14, Καλάθης 18, Παπαγιάννης 1, Κούζμιτς 8.

ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ (Φιλιπόφσκι): Μπουστ 5, Ρέινολντς 8, Σέβτσικ 6, Πόνιτκα Μαρ. 2, Πόνιτκα Ματ. 11, Γκρουσέτσκι, Χρίτσανιουκ 5, Ζαμοΐσκι 3, Μπορόβνιακ 3, Κόζαρεκ 8