X

Ο Λεμπρόν συγκινεί… (βίντεο)

Μία αυθόρμητη πράξη καρδιάς έκανε ο σταρ του NBA.  Χάρισε σε έναν 16χρονο τα παπούτσια του… Δείτε, όμως το γιατί!

Ant1news

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος σταρ του ΝΒΑ αλλά και ένας από τους σημαντικότερους πρεσβευτές της λίγκας.

Αυτό δεν το αποδεικνύει μόνο μέσα από τα φιλανθρωπικά του έργα αλλά και με τις αυθόρμητες κινήσεις που κάνει και… ραγίζει καρδιές.

Μια ανάλογη κίνηση έκανε και εχθές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους  Cavaliers στην Βοστόνη.

Λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Celtics τίμησαν έναν 16χρονο ο οποίος είχε γεννηθεί με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί πίστευαν ότι θα μείνει παράλυτος σε όλη του τη ζωή.

Ο μικρός όμως όχι μόνο κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει αλλά μετά από ατέλειωτες εγχειρήσεις και θεραπείες κατάφερε να παίξει και μπάσκετ.

Μάλιστα το 16χρονο αγόρι ήταν ο MVP του πρωταθλήματος για άτομα με ειδικές ανάγκες που διοργανώνεται στη Βοστώνη κάθε χρόνο. 

Ο LeBron James συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε την ιστορία του Aaron Miller, που έφυγε από τον πάγκο της ομάδας του και πήγε να συγχαρεί τον πιτσιρικά. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του έδωσε και τα παπούτσια του... “Δεν άκουσα όλη την ιστορία του επειδή ο κόουτς σχεδίαζε ένα σύστημα εκείνη την ώρα, είδα όμως ψηλά στο jumbotron τι έχει περάσει και που βρίσκεται τώρα. Αυτό σημαίνει πολλά περισσότερα από το μπάσκετ” είπε μετά ο LeBron.

“Είδα επίσης ότι φορούσε τα παπούτσια μου. Σχεδίασα αυτά τα παπούτσια ειδικά για παιδιά που δεν μπορούν να δέσουν τα κορδόνια τους. Όταν το είδα, και έχοντας παρακολουθήσει προηγουμένως την ιστορία του, ένιωσα σαν να ήμουν μέρος του. Του έδειξα το σεβασμό μου και του έδωσα τα παπούτσια μου”. Και ο πιτσιρικάς το χάρηκε με τη ψυχή του!