X

Στην Αθήνα ο Παπανικολάου

Πολλοί φίλαθλοι έσπευσαν να τον καλωσορίσουν. Δε θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι των «αιωνίων» την επόμενη Δευτέρα στο ΣΕΦ.

Ant1news

Στα «ερυθρόλευκα» θα ντυθεί και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου που έφτασε στην «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:15 από τις ΗΠΑ.

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι εκπρόσωποί του, Γιώργος Σφαιρόπουλος και Τάσος Μωυσιάδης, υποδέχτηκαν τον 25χρονο διεθνή φόργουορντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα, Πέμπτη,  με τσάρτερ για το Κάουνας, όπου αύριο, Παρασκευή, αντιμετωπίζει τη Ζαλγκίρις, κάτι που σημαίνει πως ο Παπανικολάου θα πρέπει να περιμένει μέχρι να ξαναδεί τους παλιούς συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά.

Από το ερχόμενο Σάββατο (23/1) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού υπό την επίβλεψη του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague θα εχει από την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου στη φάση των «16», όταν ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Βαρκελώνη την πρώην ομάδα του Μπαρτσελόνα!

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι «αιωνίων» της Δευτέρας (25/1, 19:00) με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς θα έχει κάνει μόλις 2 προπονήσεις στον Ολυμπιακό.

 

Αυξάνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Ματ Λοτζέσκι καθώς συμμετείχε στην προπόνηση, αν και δεν ταξίδεψε στη Λιθουανία. Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Γιώργος Πρίντεζης, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για Κάουνας, αλλά η συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ θα κρίνει αν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο διεθνή πάουερ φόργουορντ ή θα τον προφυλάξει αύριο για να είναι πανέτοιμος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ιδιαίτερα κρίσιμος αγώνας καθώς, οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται νίκη με +5 ώστε να έχουν το πάνω χέρι για την κατάληψη της πρώτης θέσης (και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ) σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό, στο τέλος της κανονικής περιόδου.