X

Ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και απόψε

Με πολλές απουσίες θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο παρκέ του ΣΕΦ, μόλις μία ημέρα μετά την αναμέτρηση τους στο ποδόσφαιρο.

Ant1news

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μέρος β΄ απόψε στην σάλα του ΣΕΦ, καθώς η τύχη και η κληρωτίδα έφεραν «κολλητά», με διαφορά μόλις μιας ημέρας, τα ντέρμπι των δύο ομάδων στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» και «ο Δικέφαλος του Βορρά» θα βρεθούν απέναντι απόψε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στις 18:30, στον αγώνα με τον οποίο «κλείνει» η 17η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτηση του επί των «πρασίνων» ανέβηκε  στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου θέλουν να μείνουν κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στο έβδομο σκαλί της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τρεις απουσίες, αφού εκτός του Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από θλάση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει τον επίσης τραυματία Αθηναίου και τον ασθενή Αγραβάνη.

Ελλείψεις θα έχει και ο ΠΑΟΚ. Ο Βασιλειάδης είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που έχει στο πέλμα, ωστόσο εκτός της αποστολής άφησε ο Σούλης Μαρκόπουλος και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος δεν μετείχε στη Κυριακάτικη προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων που αισθανόταν στο γόνατο, με την τελική συμμετοχή του να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβάλλεται από νωρίς το πρωί.