X

Επεισόδια οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Λευκάδα (βίντεο + φωτο)

Χάος στην Λευκάδα τα ξημερώματα. Υλικές ζημιές από τα επεισόδια, αλλά και αρκετοί τραυματίες. Κανονικά θα γίνει ο τελικός κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Ant1news

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λευκάδα, όπου διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί, περισσότεροι από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο που διέμεναν φίλοι του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, με υλικές ζημιές και αρκετούς τραυματίες.

Ωστόσο, το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη  μεταξύ των τοπικών Αρχών και της ΕΟΚ αλλά και της Αστυνομίας, προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του τελικού μπάσκετ των γυναικών μεταξύ των δύο "αιωνίων" που είναι προγραμματισμένος για τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Οι τρεις πλευρές, συμφώνησαν ότι δεν συντρέχει λόγος αναβολής ή ματαίωσης της διοργάνωσης και οι δύο πρώτοι ζήτησαν ισχυρή αστυνόμευση στο νησί μέχρι και την αποχώρηση των αποστολών των τεσσάρων ομάδων. 

Ο «μικρός τελικός» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αθηναϊκό αναμένεται να αρχίσει στις 12:00, ενώ ο τελικός που θα γίνει μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αρχίσει στις 15:00.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το lefkadapress.gr.

  

 

 

 

 

 

 

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της συμπλοκής δημοσίευσε το mylefkada.gr:

Τεράστιες υλικές ζημιές: