X

“Μαθητής” εναντίον “δασκάλου” στον τελικό της Euroleague

Η… «μονομαχία» Δημήτρη Ιτούδη - Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον τελικό της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο.

Ant1news


Η αναμέτρηση των... κουμπάρων. Η Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς  και η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο, στο Βερολίνο .

Ειρωνεία της τύχης. Το 2009 στο ίδιο γήπεδο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης οδήγησαν, από κοινού, τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης. Απόψε θα είναι… αντίπαλοι Ο… «δάσκαλος» θα αντιμετωπίσει τον… «μαθητή». Ο Ομπράντοβιτς πάει για τον ένατο τίτλο ενώ ο Ιτούδης για τον πρώτο.  

«Η ΤΣΣΚΑ παίζει με τον Χάινς στο 5. Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνά τους και εν συνεχεία ψάχνουν να βρουν σκορ με γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιούν πολλά τρικ και δεν υπάρχει κάποια μυστικό. Εμείς πρέπει να έχουμε ισορροπία. Θέλουμε να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου, ο πολυνίκης Σέρβος τεχνικός που δεν “πονοκεφαλιάζει” για κάποια σημαντική απουσία.

Αντιθέτως ο “πρωτάρης” τεχνικός της ΤΣΣΚΑ στάθηκε στη σημαντική απουσία του Φρίλαντ.   «Είμαστε η μόνη ομάδα που μας λείπει παίκτης . Οι άλλοι παίκτες κάλυψαν το κενό του Φρίλαντ. Οι παίκτες που ήταν υγιείς μας βοήθησαν να φτάσουμε εδώ. Στον τελικό θα υπάρχουν καλά και κακά διαστήματα, αλλά είμαι αισιόδοξος πως όποιος πατήσει στο παρκέ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό», τόνισε ο Δημήτρης Ιτούδης.