X

Ποια παιχνίδια χάνει ο Πρίντεζης λόγω του τραυματισμού του

Τι έδειξαν οι εξετάσεις, τι συνιστούν οι γιατροί, τι λέει ο παίκτης, τι θα γίνει με τους αγώνες των play off και της Εθνικής.

Ant1news

Ελαφρύτερος από ότι αρχικώς πιστευόταν αλλά ιδιαίτερα σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Γιώργου Πρίντεζη στον τρίτο αγώνα για τα play off του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Οι εξετάσεις που έκανε ο διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά το ματς στο ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο αποχώρησε μετά τον τραυματισμό του, έδειξαν ότι η ζημιά είναι μικρότερη του αναμενόμενου.

Ο παίκτης χάνει σε κάθε περίπτωση τον τέταρτο αγώνα, σύμφωνα με την γενικότερη κατάσταση του ωστόσο, εφόσον χρειαστεί πέμπτος «τελικός» για να αναδειχθεί πρωταθλητής, δεν αποκλείεται ο Πρίντεζης να μπορεί να είναι «παρών». 

Σύμφωνα με τις εξετάσεις και τις εκτιμήσεις των ιατρών, υπέστη μερική θλάση πελματιαίας απονεύρωσης με οίδημα. Θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία και θεωρείται «απαγορευτικό» να μπει στο παρκέ για το επόμενο δεκαήμερο, δεδομένου ότι ο τραυματισμός του είναι στο πιο «δραστήριο» σημείο του ποδιού για καλαθοσφαιρστές.

 

Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης, από την πρώτη στιγμή επιμένει ότι ο ίδιος κι οι γιατροί πρέπει να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ώστε να προλάβει το πέμπτο ματς, αν χρειαστεί να γίνει, με τους γιατρούς πάντως να θεωρούν το ενδεχόμενο «εξαιρετικά δύσκολο». 

"Αποχαιρετά" την Εθνική

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρίντεζης θα πρέπει να απέχει απο κάθε δραστηριότητα (προπονήσεις, αγώνες κτλ) για τουλάχιστον 20-30 ημέρες, προκειμένου να αποθεραπευθεί πλήρως.

Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να προστατευθεί ο παίκτης - κάτι που θα επιδιώξει και ο Σύλλογος του - θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο, αν όχι εκ προοιμίου απίθανο, να πάρει μέρος στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, που ακολουθούν την λήξη των play off για το πρωτάθλημα,