X

ΝΒΑ: Οι Γουόριορς ισοπέδωσαν… τους Καβαλίερς (βίντεο)

Οι «Πολεμιστές» έπαιξαν και άμυνα! 33 πόντοι η διαφορά και λίγοι ήταν… Αρνητικό ρεκόρ για Λεμπρόν. Δυο νίκες για το back to back, ψάχνει ο Κάρι και η παρέα του.

Ant1news

 

Σε παράσταση για ένα ρόλο, μετέτρεψαν τον δεύτερο τελικό του ΝΒΑ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας με το εμφατικό 110-77 των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι πρωταθλητές «έδειξαν τα δόντια τους» με το καλημέρα και παρότι ήταν άστοχοι στην αρχή ξεκίνησαν  να χτίζουν μια μικρή διαφορά που έφτασε και τους 13 πόντους στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, πριν το ημίχρονο κλείσει με το κολακευτικό 52-44 για τους γηπεδούχους.

Αρνητικό ρεκόρ για τον Λεμπρόν, που για πρώτη φορά σε τελικό έμεινε άποντος στην πρώτη περίοδο!

Στην επανάληψη οι «πολεμιστές» ήταν σαρωτικοί και μοιραία η διαφορά έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντρέιμοντ Γκριν με 28 πόντους (5/8 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 34 λεπτά, ενώ ακολούθησε ο Κλέι Τόμπσον με 17 πόντους και 4/8 σουτ από τα 7μ.25. Ο Στέφεν Κάρι έπαιξε μόλις 25 λεπτά για να πετύχει 18 πόντους με 4/8 τρίποντα, να μαζέψει 9 ριμπάουντ και να μοιράσει 4 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζέιμς  έπαιξε 34 λεπτά για να σκοράρει 19 πόντους με 7/17 σουτ, να μαζέψει 8 ριμπάουντ, να μοιράσει 9 ασίστ και να κάνει 7 λάθη. Ο Ίρινγκ είχε 10 πόντους με 5/14 προσπάθειες και μόλις μία ασίστ σε 33 λεπτά, ενώ τέλος ο Λαβ έμεινε στους 5 πόντους σε 21 λεπτά.