X

Οι κλήσεις του Κατσικάρη για το Προολυμπιακό

Νέα εποχή στην Εθνική ομάδα. Πολλές εκπλήξεις στις κλήσεις του Κατσικάρη. Μέσα και ο Αντετοκούνμπο, αλλά την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει.

Ant1news

Μια νέα σελίδα ανοίγει η «επίσημη αγαπημένη» όλων των Ελλήνων, καθώς μετά από πολλά χρόνια δεν θα βρίσκονται σε αυτήν τα «ιερά τέρατα» του ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης.

Ο Φώτης Κατσικάρης κάλεσε και τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά όπως είναι ήδη γνωστό, ο Γιάννης δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρόν, εξασφαλίζοντας άδεια από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι πιο παλιοί… πλέον στην ομάδα είναι ο Γιάννης Μπορούσης και ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας κάλεσε και παίκτες με μικρή ή καθόλου εμπειρία με την Εθνική.

Μαζί με τον Giannis, μεταξύ των κλήσεων βρίσκεται και ο αδερφός του, Θανάσης Αντετοκούνμπο, ενώ για πρώτη φορά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Όρεγκον καλείται από την Εθνική Ανδρών.

Στην προεπιλογή βρίσκεται και ο Γιώργος Μπόγρης, που κάνει καλή σεζόν στην Μπιλμπάο, ενώ στη λίστα υπάρχουν και οι νεαροί Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλου και Δημήτρης Αγραβάνης.

Γιάννης Αθηναίου και Βασίλης Καββαδάς αναμένεται να συμπληρώσουν το ρόστερ στις προπονήσεις και πιθανόν να "κοπούν" από τον Κατσικάρη στις τελικές επιλογές.

Από εκεί και πέρα, η 16άδα της προεπιλογής συμπληρώνεται από τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Κουφό.