X

Εξαιρετικός Μπουρούσης με 32 πόντους και απίστευτο buzzer beater! (βίντεο)

Η Λαμποράλ στην παράταση με την Μπαρτσελόνα είχε την ψυχολογία με το μέρος της, πήρε τη νίκη και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 την σειρά.

Ant1news

Με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση η Λαμποράλ Κούτσα σώθηκε 9 δέκατα πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και στην παράταση επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 89-83 μειώνοντας τη σειρά σε 2-1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει (58-68, 37') για την Λαμποράλ, όμως τα συνεχόμενα τρίποντα των Μπουρούση και Άνταμς έφεραν τους γηπεδούχους σε απόσταση αναπνοής (71-72, 41'' πριν τη λήξη). Ο Τόμας Στοράνσκι έκανε το 71-74, αλλά ο Ντάβις Μπέρτανς ισοφάρισε με εύστοχο τρίποντο.

Στη συνέχεια ο Τσέχος γκαρντ των Καταλανών ευστόχησε, αλλά στα 9 δέκατα που έμεναν η… baseball πάσα του Χάνγκα βρήκε τον Μπουρούση ο οποίος έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση με ένα εξαιρετικό buzzer beater.

Στο επιπλέον πεντάλεπτο οι Βάσκοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, πήραν τη νίκη και κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά σε 2-1.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έπαιξε 32:38 και είχε 32 πόντους (7/12δ., 6/9τρ., 0/1β.), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κοψίματα κι ένα λάθος.

Δείτε το απίστευτο buzzer beater του Μπουρούση: