X

Εκτός Εθνικής και ο Σλούκας

Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο 26χρονος γκαρντ. Μίλησε με τον Κατσικάρη ο οποίος αποφάσισε να μην ταξιδέψει για Τορίνο.

Ant1news

Θα στερηθεί της βοήθειας του Κώστα Σλούκα, η Εθνική μα ομάδα μπάσκετ στο πλαίσιο της προσπάθειας της για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού ο 26χρονος γκαρντ θα μείνει εκτός.

Ο Κώστας Σλούκας αντιμετωπίζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τον Γιώργο Πρίντεζη, δηλαδή πελματιαία απονευρωσίτιδα, που τον ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιανουάριο.

Μάλιστα την περίοδο εκείνη είχε μείνει εκτός από τους αγώνες της Φενέρμπαχτσε, όμως τελικά, κόβοντας τη πελματιαία, πρόλαβε το Final Four του Βερολίνου, στο οποίο αγωνίστηκε με μικρές ενοχλήσεις.

Ο Κώστας Σλούκας, παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Φώτη Κατσικάρη και τον ενημέρωσε για την κατάστασή του. Μάλιστα, με το που έφτασε στην Ελλάδα υπεβλήθη σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αμέσως μετά, έγινε προσπάθεια να προλάβει έστω του αγώνες του προολυμπιακού, μένοντας εκτός στα φιλικά και ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, όμως και πάλι οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν εντελώς.

Έτσι αποφασίστηκε ο Κώστας Σλούκας να μείνει εκτός ομάδας για το προολυμπιακό, μετά και από παρέμβαση και της ομάδας του, της Φενέρμπαχτσε που φοβήθηκε επιδείνωση της κατάστασης του.

Μην ξεχνάτε πως σήμερα λήγει ο διαγωνισμός του ant1news.gr που θα στείλε έναν τυχερό στο Τορίνο να παρακολουθήσει την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.