X

ΟΠΑΠ και Παναθηναϊκός ξανά μαζί

Τη νέα τους συνεργασία παρουσίασαν ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Ant1news

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασαν σήμερα τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. H παρουσίαση έγινε στα νέα ιδιόκτητα γραφεία του ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Παναθηναϊκό Superfoods και ως Μέγας Χορηγός θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού του, Πάμε Στοίχημα.

Παρουσία του ιδιοκτήτη της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και των Γιάννη Μπουρούση, Νικ Καλάθη, Νίκου Παππά, Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μάικ Τζέιμς, οι πρωταγωνιστές έδωσαν έμφαση στη σημασία της στήριξης του ΟΠΑΠ στον ελληνικό αθλητισμό, σε δύσκολες εποχές για την Ελλάδα, ενώ όλοι ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στην Παραολυμπιακή αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, της οποίας Μέγας Χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Ντέμιαν Κόουπ, πήρε πρώτος το λόγο: «Έχουμε μαζί μας μία από τις μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη συνεργασία. Είμαι από τη Μεγάλη Βρετανία, μία χώρα που το μπάσκετ δεν είναι τόσο δημοφιλές, αλλά εγώ παρακολουθώ ΝΒΑ και είμαι φίλαθλος των Νιου Γιορκ Νικς. Στην Ελλάδα όλοι παρακολουθούν μπάσκετ και ο ΟΠΑΠ είναι δεσμευμένος να επενδύσει σε αυτό το άθλημα. Το “Πάμε Στοίχημα” προσφέρει μία μοναδική εμπειρία με ποικιλία στοιχηματικών επιλογών στους φιλάθλους. Ο ΟΠΑΠ είναι βασικός αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού. Ευχόμαστε στον Παναθηναϊκό να επιτύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους».

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, είπε από την πλευρά του: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να έχεις συνοδοιπόρο μία εταιρεία όπως ο ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ είναι από τους βασικούς πυλώνες που έχουν συντελέσει να φτάσει το ελληνικό μπάσκετ τόσο ψηλά την τελευταία 20ετία. Θέλω να σταθώ και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Σκεφτείτε τι σημαίνει... αγωνίζομαι. Αυτοί που αγωνίζονται, δίνουν μάθημα ζωής, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ και επειδή ο ΟΠΑΠ είναι Μέγας Χορηγός, ευχόμαστε στους αθλητές μας στο Ρίο καλή επιτυχία. Τέλος, θα ήθελα να πω πως αν μπορεί ο ΟΠΑΠ να είναι σε όλες τις ομάδες και να βοηθά».

 

O διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, σχολίασε: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με το “Πάμε Στοίχημα”. Ο ΟΠΑΠ στηρίζει τον αθλητισμό και την κοινωνία. Έχουμε κοινή φιλοσοφία με τον ΟΠΑΠ και μπράβο του που βοηθά την Παραολυμπιακή αποστολή της Ελλάδας στο Ρίο. Κάνει αξιόλογο έργο σε πολλά επίπεδα. Οσοι ασχολούμαστε με τον επαγγελματικό αθλητισμό, πρέπει να τονίζουμε τις προσπάθειες αυτών που με θυσίες τιμούν την πατρίδα τους. Από κοινού με τον ΟΠΑΠ Θα κάνουμε ενέργειες για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αλλά και για να κινητοποιήσουμε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».

 

 

Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα του ελληνικού μπάσκετ και η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ είναι κάτι περισσότερο από μία χορηγία. Για μας δεν είναι μόνο ένα logo στη φανέλα μας».