X

Μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού από Διαμαντίδη και Σπανούλη

Διαμαντίδης και Σπανούλης επισκέφτηκαν το 2ο Δημοτικό σχολείο Βριλησσίων. Μίλησαν με τους μαθητές, ενώ έπαιξαν και μπάσκετ μαζί τους.

Ant1news

Ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού έστειλαν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Δημοτικού σχολείου Βριλησσίων, ανήμερα της Πανελλήνιας ημέρας αθλητισμού, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία-κάλεσμα του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σταύρου Κοντονή.

«Όταν το μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού, στέλνουν αυτοί οι δύο μεγάλοι αθλητές, ηχεί σαν καμπάνα στα αυτιά των παιδιών,» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής, επανέλαβε την αποφασιστικότητα της Πολιτείας να βάλει τέλος στις εκφράσεις βίας στις κερκίδες των ελληνικών γηπέδων, ενώ ξετύλιξε και τις πτυχές του ταλέντου του στο μπάσκετ, ευστοχώντας με δεξί λέι απ και άψογη τεχνική μπροστά στα... έκπληκτα μάτια του Σπανούλη.

Ο τελευταίος συμφώνησε με τον Διαμαντίδη πως με πρωτοβουλίες, όπως αυτή, ο οπαδισμός μπορεί να εξαλειφθεί στο μέλλον. 

 

Οικοδεσπότες ήταν ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, και βέβαια ο διευθυντής του σχολείου, Τζωρτζής Θεόφιλος, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, δοκίμασε κι εκείνος το... χέρι του σε μακρινά σουτ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, έπαιξαν μπάσκετ με τους μαθητές στο προαύλιο του σχολείου και μοίρασαν αυτόγραφα.