X

Ο οξύθυμος κύριος Τζέιμς

Τα… πήρε με τον Πεδουλάκη, “κατέβασε” μια τζαμαρία και παραλίγο να “χάσει” το δεξί χέρι του.

Ant1news


Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκου στο ΟΑΚΑ, πριν από την αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πατρών. Ο Μάικ Τζέιμς αποχωρεί εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια μετά από διαδοχικές παρατηρήσεις του Αργύρη Πεδουλάκη κατά τη διάρκεια του διπλού. 

Κατά την αποχώρηση του από την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ κι ενώ τα... είχε με τον εαυτό του, ο Αμερικανός γκαρντ χτυπά και “κατεβάζει” μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι. Υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού, υποβλήθηκε σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη και αφήνει... ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό για περίπου δύο μήνες, διάστημα κατά το οποίο  το Τριφύλλι θα δώσει κρίσιμα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεταξύ αυτών και των ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Euroleague με τον Ολυμπιακό. 

Ο Τζέιμς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή και παρακολούθησε με πολιτική περιβολή τη νικηφόρα πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στην Α1 με τον Προμηθέα. 

Την απερισκεψία του Αμερικανού και τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε επιβεβαίωσε και  ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας ότι για... «χιλιοστά δεν κόπηκε το χέρι έτσι ώστε να μην μπορούσε να το κουνήσει ξανά». Παράλληλα, δήλωσε πως ο Τζέιμς θα μείνει στην ομάδα και ότι οι «πράσινοι» έχουν ήδη βγει στην αγορά για εύρεση αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ.