X

FIBA Champions League: “ποδαρικό” στη διοργάνωση για ΑΕΚ και Άρη

O “Δικέφαλος” θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, ενώ ο Άρης θα ταξιδέψει στην Σλοβενία. Αύριο ο ΠΑΟΚ στην Πολωνία.

Ant1news

Η νεοσύστατη διοργάνωση της FIBA είναι έτοιμη ν’ ανοίξει αυλαία και οι τρεις εκπρόσωποι μας, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Η ‘Ένωση υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, Ζολνόκι Ολάι και ο Ζντόβτς θα έχει στη διάθεση του και τον Άντιτς ο οποίος ε΄χει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Άρης που προέρχεται από την επώδυνη ήττα στο Ρέθυμνο, θα ταξιδέψει στην Σλοβενια για να αντιμετωπίσει την Έλιος Ντομζάλε, με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πρίφτης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μάικλ Τζέκινς, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο μυ, και του Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, και τη θέση τους πήραν οι Στέλιος Πουλιανίτης και Βασίλης Χρηστίδης.

Την σκυτάλη θα πάρει αύριο ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στην Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Ρόζα Ράντομ. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης παραμένει τραυματίας, αλλά ο Μιλιένοβιτς που γυμνάστηκε μόνος του αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.