X

Ελληνο-ισπανικές “μονομαχίες” απόψε στην Euroleague

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός απόψε στο "μενού" της Ευρωλίγας, με το βλέμμα στο ντέρμπι "αιωνίων". Τα αποτελέσματα στους άλλους αγώνες.

Ant1news

Ελληνο-ισπανικές «μονομαχίες» έχει απόψε το «μενού» για την 7η αγωνιστική της Euroleague, ενώ έρχεται και το ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, απόψε (20:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών για την Α1, ενώ κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Έρικ Γκριν που τιμωρήθηκε για πειθαρχικό παράπτωμα. Εν τω μεταξύ, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός των Καταλανών, Γιώργος Μπαρτζώκας, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έχει πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή (18/11, 21:15), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί ο πρώτος ελληνικός «εμφύλιος» στην εφετινή Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Euroleague:

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη, 15/11

Μπάμπεργκ (Γερμανία)-Ερυθρός Αστέρας 78-79

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Φενερμπαχτσέ 87-77

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μπασκόνια  88-76

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Ούνιξ Καζάν  104-99 

Τετάρτη, 16/11

Νταρουσάφακα (Τουρκία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Γαλατασαράι (Τουρκία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)             20:00

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)         22:00