X

“Λαβωμένος” ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης, στην Ισπανία, πέρασε σε δεύτερη μοίρα για το “τριφύλλι”, που είδε τον Γκιστ να αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ.

Ant1news

Στις λεπτομέρειες έχασε το ροζ φύλλο αγώνα ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ, αλλά αυτό που απασχολεί περισσότερο το τεχνικό τιμ της ομάδας, είναι ο τραυματισμός του Γκιστ.

Οι περισσότεροι θεωρούν βέβαιο ότι θα χάσει τον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή στις 21:15.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, όταν τραυματίστηκε σε μια αμυντική προσπάθεια, στην τελευταία περίοδο.

Αμέσως εισήχθη σε νοσοκομείο της Μαδρίτης προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις στο ισχίο και τη λεκάνη, καθώς εκφράζεται φόβος ότι ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός.

Μάλιστα, όπως μαρτυρά η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram o Νικ Καλάθης, ο Γκιστ μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

 

Πασκουάλ: κάναμε λάθη στα κρίσιμα σημεία

Στα λάθη του Παναθηναϊκού στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με την Ρεάλ στη Μαδρίτη στάθηκε ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, στη συνέντευξη Τύπου.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στη Ρεάλ για τη νίκη της», είπε αρχικά ο Καταλανός και συνέχισε, «σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά και ήμασταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Κάναμε, όμως, σημαντικά λάθη σε σημεία “κλειδιά” του αγώνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 32 πόντους από την αντίπαλό μας, που μας στοίχισαν. Στην επίθεση πήγαμε καλά. Κοντρολάραμε το ματς και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Στο τέλος, όμως, δεν τα καταφέραμε. Αυτά συμβαίνουν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και στους αγώνες που ακολουθούν».

Για τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, είπε, «αυτό ήταν το πιο άσχημο νέο της βραδιάς. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον τραυματισμό του Τζέιμς. Τις επόμενες ώρες θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού του. Σίγουρα είναι μια απώλεια για εμάς καθώς πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε, «προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον αγώνα. Νομίζω πως είμαστε σε καλό επίπεδο».