X

ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς έστειλε τον Τζαβέλλα στην δεύτερη ομάδα

Ο Τζαβέλλας είναι το πρώτο θύμα των αποφάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ήττα σοκ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση...

Ant1news

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι το πρώτο θύμα των αποφάσεων της ΠΑΕ μετά τα χθεσινά στο γήπεδο της Τούμπας και την έκρηξη του Βλάνταν Ιβιτς.

Ο διεθνής αμυντικός ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας. Αυτή η απόφαση αποτελεί και κοινή σκέψη και πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας Βλάνταν Ίβιτς και του τεχνικού διευθυντή Λούμπος Μίχελ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΆΟΚ στην ενημέρωσή της:

"Μετά την χθεσινή σύσκεψη που ο Ιβάν έδωσε την ευθύνη των κινήσεων στον κ. Μίχελ, ο Γιώργος Τζαβέλλας ενημερώθηκε ότι θα προπονείται με την β´ ομάδα για παραβίαση εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας".

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε περάσει παρόμοια διαδικασία πριν δύο χρόνια επί Αναστασιάδη πηγαίνοντας και πάλι στη β' ομάδα με προπονητή τότε τον Βλάνταν Ίβιτς. Επιπλέον, στις 13 Σεπτεμβρίου φέτος, ο Τζαβέλλας είχε ανανεώσει μέχρι το 2020 το συμβόλαιό του με τον "Δικέφαλο".