X

Ολυμπιακός: αγωνία για τον τραυματισμό του Χάκετ

Φόβοι ότι ο τραυματισμός μπορεί να τον κρατήσει εκτός παρκέ για πολύ περισσότερο από 2 μήνες. Μεταγραφικές σκέψεις…. στον Ολυμπιακό.

Ant1news

Ο τραυματισμός του Ιταλού γκαρντ, Ντάνιελ Χάκετ, λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα με την Ούνιξ Καζάν, είναι πιθανότατα πιο σοβαρός από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Η αρχική πρόβλεψη έκανε λόγο για αποχή περίπου 2 μηνών, αλλά οι εξετάσεις, στις οποίες συνεχίζεται να υποβάλλεται ο Χάκετ, έδειξαν σοβαρότερη ζημιά από την εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων.

Όπως δείχνουν οι ακτινολογικοί έλεγχοι και οι μαγνητικές τομογραφίες, έχει διπλό τραυματισμό στους μύες, που σίγουρα θα παρατείνουν το διάστημα απουσίας του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ίσως μια μεταγραφική ενίσχυση στην περιφέρεια, με τον παίκτη που θα αποκτηθεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο δεύτερο γύρο της Euroleague.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ήδη ο Μπράις Κότον, που αποδεσμεύτηκε από την Αναντολού Εφές, ωστόσο πρόκειται για παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ιταλό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τσεκάρει την αγορά και αν βρει αυτό που χρειάζεται, αλλά και στην κατάλληλη τιμή, το πιθανότερο είναι πως θα γίνει μία προσθήκη.