X

Στο Καζάν για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» ψάχνουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στην Euroleague, στο παγωμένο Καζάν απέναντι στην Ούνικς του Κώστα Καϊμακόγλου.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (18:00) εκτός έδρας την Ούνικς Καζάν, του Κώστα Καϊμακόγλου, στην 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Το «τριφύλλι» θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να μείνει στην 2η θέση και να εκμεταλλευθεί ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» των «συγκατοίκων» του. Ο Τσάβι Πασκουάλ, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού,  σε δήλωση του πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ρωσία τόνισε πως η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Πρέπει να νικήσουμε. Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε βρει ρυθμό τελευταία. Χάσαμε μερικά παιχνίδια με έναν ή δύο πόντους, αλλά τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά γκαρντ, ενώ στην επίθεση πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκοράρουμε από τα μακρινά σουτ και από τις βολές. Στην Euroleague, πρέπει πάντα να παίζεις καλά για να κερδίσεις».