X

Επεισόδια μετά τον τελικό Κυπέλλου (φωτο+βίντεο)

Ένταση, πετροπόλεμος, φωτοβολίδες και χημικά εντός κι εκτός γηπέδου μετά τον τελικό ΠΑΟ – ΑΡΗ στο Παλέ ντε Σπορ.

Ant1news

Λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη του τελικού Κυπέλλου στο μπάσκετ και πριν από την απονομή της "κούπας" στον Παναθηναϊκό, άρχισαν τα επεισόδια μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Τα πνεύματα ήταν εξ αρχής οξυμένα, αλλά μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων πέταξαν φωτοβολίδες από τη μία κερκίδα στην άλλη, ενώ οι φίλαθλοι του Άρη ξήλωσαν και πέταξαν καθίσματα στους αστυνομικούς, που μαζί με τα καπνογόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου – λάμψης και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο να γίνει ακόμα πιο αποπνικτική.

 

 

 

 

 

Η απονομή του Κυπέλλου έγινε κάτω από αυτές τις συνθήκες, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και έξω από το Αλεξάνδρειο, όπου οι οπαδοί του Άρη πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, τους επιτέθηκαν με πυροσβεστήρες και έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία έγιναν επτά συλλήψεις για τα επεισόδια, ενώ όπως διευκρίνισε, δεν έγινε χρήση χημικών εντός του Αλεξάνδρειου Μελάθρου, όπου διεξήχθη ο αγώνας. Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κάδους και το κυνηγητό με τα ΜΑΤ συνεχίστηκε στα γύρω στενά.

 

Η ένταση μεταφέρθηκε στην οδό Λαμπράκη και στην Εγνατία, όπου επίσης πυρπολήθηκαν κάδοι.

 

 Φωτογραφίες, βίντεο: thestival.gr, seleo.gr