X

All Star Game: Το ΝΒΑ “υποκλίθηκε” στον Αντετοκούνμπο

Σόου καρφωμάτων από τον «Greek Freak»! Έγραψε Ιστορία και στο All Star Game. Ακόμη ένα ρεκόρ κατέρριψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ant1news

Τη δική της ανεξίτηλη πινελιά στη... Βίβλο των All Star Game πρόσθεσε από σήμερα η Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έλαμψε» και στην 66η «γιορτή» του ΝΒΑ, όπου συμμετείχε με την ομάδα της Ανατολής, προσθέτοντας 30 πόντους στην ήττα από τη Δύση με 182-192, η οποία θριάμβευσε για τρίτη διαδοχική χρονιά.

Ωστόσο, ο Giannis στην πρώτη ελληνική εκπροσώπηση στην ιστoρία των All Star φρόντισε να αποδείξει με την παρουσία του ότι ήρθε για να... μείνει, προσφέροντας πλούσιο θέαμα, καθώς όλοι του οι πόντοι ήρθαν με καρφώματα...

Στα highlight της βραδιάς; Η στιγμή στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, όταν ο Στεφ Κάρι βλέποντας τον «Greek Freak» να... οργώνει το παρκέ... ξάπλωσε για να προστατευτεί, με τον Αντετοκούνμπο να ίπταται από πάνω του και να καρφώνει με δύναμη στο καλάθι.

Παράλληλα, έγινε ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία των All Star, μετά τον Τομ Σάμπερς (All Star 1987, 34π.), που πιάνει 30άρα στην πρώτη του συμμετοχή σε All Star ως βασικός, «πιάνοντας» στη δεύτερη θέση τον ανεπανάληπτο Τζούλιους Έρβινγκ (All Star 1977, 30π.).

«Διασκέδασα», είπε αρχικά ο Γιάννης για να προσθέσει: «Ήθελα να ζήσω τη στιγμή. Ήθελα να είμαι εκεί έξω με τα άλλα παιδιά. Ήταν όντως διασκεδαστικό. Είπα στον προπονητή μου πως ό,τι κι αν γίνει θα παίξω δυνατά. Μου μιλούσαν, μου έλεγαν να βρω ρυθμό. Σίγουρα έκανα περισσότερα από όσα ονειρευόμουν. Ήλπιζα απλά να βάλω ένα καλάθι όμως όλοι μου πάσαραν και τελικά πέτυχα πολλά περισσότερα από όσα ήθελα. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί ο Curry ήταν στο παρκέ. Εγώ απλά κυνηγούσα κάθε μπάλα, κάθε ριμπάουντ. Ακόμη και η ομάδα της Δύσης με ξέρει ως παίκτη, ξέρει τι κάνω κάθε βράδυ, ξέρει ότι πάντα παίζω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου ήταν χαρούμενοι οπότε αυτό είναι που μετράει».

Δείτε το ιστορικό καλάθι του Αντετοκούνμπο ΕΔΩ