X

Στην επαρχία δοκιμάζονται οι “αιώνιοι”

Η 19η αγωνιστική της Α1 ολοκληρώνεται σήμερα με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στη Ρόδο και τον Ολυμπιακό στην Πάτρα.

Ant1news

Με τα παιχνίδια των «αιωνίων» αντιπάλων εκτός έδρας, σε Ρόδο και Πάτρα αντίστοιχα, θα πέσει σήμερα η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει την αρχή στις 16:00 κόντρα στον πολύ δυνατό στην έδρα του, Κολοσσό Ρόδου,  ενώ στις; 17:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα τον Απόλλωνα, που «καίγεται» για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή θα έχουν οι «πράσινοι» στο «Βενετόκλειο» όπου ο Κολοσσός είναι πολύ δυνατός  και σε 9 αναμετρήσεις που έχει δώσει εκεί μετρά 7 νίκες και μόλις 2 ήττες, η μια εξ αυτών από τον Ολυμπιακό.

 Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προέρχεται από τη νίκη-θρίλερ επί της Ούνιξ Καζάν, έχει καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσει να περάσει αλώβητη από τη Ρόδο για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα παραταχθεί σε ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός. Ο αρχηγός των Πειραιωτών προετοιμάζεται για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί στο Ισραήλ με την Μακάμπι, αλλά και χωρίς αυτόν η πειραϊκή ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί. Η νίκη άλλωστε είναι επιβεβλημένη προκειμένου να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει στη βαθμολογία έναντι του Παναθηναίκού.