X

Πασκουάλ: ώρα για μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη

Παράξενο χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Αρμάνι ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί, με την Μπασκόνια.

Ant1news

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ με 74-61 με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει όμως στην συνέντευξη Τύπου πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο επιθετικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα ο Πασκουάλ δήλωσε: «Ήταν ένα μάλλον παράξενο παιχνίδι. Κερδίσαμε, αλλά στην επίθεση δεν παίξαμε καλά. Ειδικά αν δείτε τα στατιστικά, το καταλαβαίνετε αυτό. Χάσαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, δεν ξέρω πόσα καρφώματα χάσαμε, όπως επίσης χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Κάποιες φορές όταν δεν σκοράρεις σε τέτοιου είδους παιχνίδια, νομίζεις ότι δεν παίζεις καλά. Δεν είναι πάντα έτσι βέβαια. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι καλό να γυρίσεις γρήγορα σελίδα και να κοιτάξεις πιο μακριά. Να δεις τι δούλεψε και τι όχι και να προετοιμαστείς καλά για αυτό που ακολουθεί, με την Μπασκόνια».

Σχετικά με το αγώνα που ακολουθεί με την Μπασκόνια στην Ισπανία ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Σίγουρα το κλειδί είναι όταν έχουν μαζί στο παρκέ τον Χάνγκα και τον Σενγκέλια στο παρκέ. Μόλις ο δεύτερος επέστρεψε από τραυματισμό, η Μπασκόνια είναι διαφορετική ομάδα. Έχουν βρει ισορροπία, τρέχουν καλά το γήπεδο, είναι πιο δυνατοί σωματικά. Είναι μια ομάδα που βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι η στιγμή να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας».»